Utrecht – Lippizanerstraat 32 3573 SR

Leuke 5 kamer eengezinswoning met eigen parkeerplaats
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Lippizanerstraat 32
Huurprijs : € 1.430,- per maand
Woonoppervlakte : 126 m2
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen
Woonkamer : 22 m2
Keuken : 11 m2
Tuin : 39 m2
Slaapkamer 1 : 13 m2
Slaapkamer 2 : 11 m2
Slaapkamer 3 : 7 m2
Badkamer : 6 m2
Slaapkamer 4 : 16 m2
Wasruimte : 6 m2

Bijzonderheden:
– Ruime 3-laagse woning met 5 slaapkamers
– Hoogwaardige afgewerkte keuken met inbouwapparatuur
– Complete badkamer met douche, dubbele wastafel en tweede toilet
– Centrum van Utrecht op slechts 10 fietsminutenRuime woningen met tuin

Ruime woningen met tuin
De woningen hebben een hoogwaardig afgewerkte keuken en badkamer. Iedere keuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De huurwoningen liggen in hart van de nieuwe woonwijk Veemarkt op een verhoogd (40 cm) binnengebied. De woningen hebben een robuuste industriële uitstraling met een knipoog naar het verleden (de voormalige Veemarkthallen) naast de diverse nieuwbouwwoningen die daar nu worden gebouwd.

Type A3 – A3s
Ruime 3 laagse tussenwoningen met 4 slaapkamers.

Perfecte locatie
De Veemarkt ligt op de perfecte locatie. Voor boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum De Gaard. Kinderdagverblijven, scholen liggen in de buurt en de sportclub Hercules ligt naast de Veemarkt. Het Griftpark en allerlei leuke horecagelegenheden zijn praktisch om de hoek te vinden. En het centrum van Utrecht ligt slechts op 10 minuten fietsafstand. Met de mooie natuurgebieden en de Utrechtse Heuvelrug in de achtertuin is het een perfecte locatie.

Parkeren
Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein welke zich achter de woning bevindt. Tevens heeft u aan de achterzijde van de woning de beschikking over een externe berging die u kunt gebruiken voor het stallen van uw fiets.

Duurzaam en spaarzaam
Wonen in Veemarkt is duurzaam en spaarzaam. De woningen zijn allemaal voorzien van zonnepanelen: niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een lage energierekening! En een nieuwbouwhuis heeft standaard energielabel A.
Omgeving

Contactformulier


Plattegronden