Utrecht – Leidseweg 69BS 3531 BE

Op zoek naar een fraaie en ruime woning op een populaire locatie? Dan is dit het huis waar je mogelijk naar op zoek bent! Deze 5-kamer bovenwoning is gesitueerd in de levendige wijk Lombok. Ondanks dat de woning aan de binnenzijde een klus kan gebruiken zijn wij er vrijwel zeker van dat je direct verliefd wordt.

En dan hebben we het nog niet gehad over de ligging. In het ‘Muntkwartier’, aan het water, op steenworpafstand van diverse winkels, horecagelegenheden, het Centraal Station en ook nog eens de binnenstad binnen handbereik. Beter kan bijna niet!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, meterkast en trapopgang naar de…

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de lichte woon-/eetkamer van het type doorzon met kamer-en-suite en vaste kastruimte. Vanuit de woonkamer aan de voorzijde heb je prachtig uitzicht op de Leidseweg en het rustgevende water. De eetkamer evenals de dichte keuken bevinden zich aan de achterzijde. De keuken is eenvoudig, maar er is voldoende ruimte om hier een keukenopstelling te plaatsen die is voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd. Sterker nog door het verwijderen van de muur tussen de eetkamer en de keuken kun je een prachtige en royale eetkeuken realiseren. Vanuit de keuken kunnen we naar het balkon gelegen op het zuidoosten waar je heerlijk kunt ontbijten in het zonnetje in alle rust en dat zo dichtbij de stad!

Komen we weer terug op de overloop dan kunnen we naar de werk/slaapkamer aan de voorzijde. Een lekkere praktische vorm en ook deze kamer heeft het fijne uitzicht aan de voorzijde. Op deze verdieping is ook de douche en aparte toiletruimte gelegen. Middels een vaste trap kunnen we naar de…

2e verdieping:
Ruime overloop met daglichttoetreding, vaste bergruimte en mogelijkheid tot het realiseren van een badkamer. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, beiden met dakkapel en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen € 60,- per maand.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden