Utrecht – La Croixstraat 14 3555 CL

Wat een leuk huis! Dat kunnen wij oprecht zeggen over deze starterswoning welke is gelegen in de gewilde wijk Zuilen. Zodra je deze woning binnenstapt ervaar je het fijne gevoel, de goede sfeer en je ziet gelijk de mogelijkheden. Extra plus aan deze verspringende middenwoning is de heerlijke zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Zuilen is in trek. Niet alleen door de type woningen die daar zijn gelegen, maar ook door de goede locatie. Je bent zo op de ring van Utrecht, diverse winkels en scholen liggen in de buurt en met circa 10 minuten fietsen sta je in het bruisende hart van de stad.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Begane grond:
Via het voortuintje komen we bij de voordeur. Entree met hal, toiletruimte en trapopgang. Vanuit de hal komen we in de woonkamer. Deze is lekker licht, goed in te delen en tevens voorzien van een vaste kast tevens meterkast. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de dichte keuken. Deze is op dit moment voorzien van een eenvoudig keukenblok met rechte opstelling, aansluiting voor de wasmachine en opstelling combiketel. Via de keuken kunnen we naar de zonnige achtertuin op het zuidwesten. Achterin de tuin bevindt zich nog een ruime berging met elektra.

1e verdieping:
Lichte overloop die toegang geeft tot 2 slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot de eenvoudige badkamer. De badkamer is eenvoudige en voorzien van een douchehoek en vaste wastafel.

2e verdieping:
Bergzolder (niet bereikbaar).

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden