Utrecht – Kokkenhoflaan 7 3513 GN

Dacht jij dat wonen dichtbij de binnenstad van Utrecht, met ook nog eens vrij uitzicht aan de voorzijde, je eigen tuin, een knusse woonkamer, 1 slaapkamer en dan ook nog eens een berging niet binnen je bereik zou zijn? Nou dan heb je het goed mis want dit appartement is wat jij zoekt!

Het appartement is gelegen in de gezellige wijk Pijlsweerd nabij diverse voorzieningen zoals de winkels, gezellige eetgelegenheden en openbaar vervoer. Binnen enkele minuten fietsen sta je in het bruisende hart van Utrecht. Ook het centraal station ligt op korte afstand.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Begane grond:
Entree met bellenbord, brievenbussen en trapopgang naar de verdiepingen.

Vervolgens komen we bij het appartement. Entree, met hal, meterkast en toegang tot alle vertrekken. Als eerste gaan we naar de woonkamer die aan de voorzijde is gelegen en een uniek uitzicht heeft op een groenstrook. Komen we weer terug in de hal dan kunnen we rechtsaf naar de slaapkamer. Deze ligt aan de achterzijde van de woning dus je kunt in alle rust slapen!

Komen we weer terug in de hal kunnen we naar de keuken. Deze is op dit moment voorzien van een eenvoudig keukenblok en er is ruimte voor het plaatsen van onder andere de wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime tuin die is gelegen op het oosten. Hier kan je in de vroege uurtjes al genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft.

Naast de keuken is de eenvoudige badkamer gelegen die is voorzien van toilet en doucheruimte.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 77,67 per maand voor het appartement en € 8,63 per maand voor de berging.
– Appartement gelegen op een prettige en gewilde locatie.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden