Utrecht – Jongeneelstraat 37 3513 DC

OPEN HUIS: Donderdag 08 augustus 2019 van 16.00-17.00 uur.
Kom op donderdag tijdens het open huis vrijblijvend binnen om dit ruime 3-kamerappartement in het centrum van Utrecht te bekijken.

Adres : Jongeneelstraat 37
Huurprijs : € 1.445,- per maand
Servicekosten : € 30,-
Woonoppervlakte : 102 m2
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen
Woonkamer/keuken : 60,7 m2
Balkon : 8,6 m2
Slaapkamer 1 : 11,3 m2
Slaapkamer 2 : 8,4 m2
Badkamer : 5,7 m2
Berging : 4,5 m2

Vele voorzieningen zijn op korte afstand gelegen, onder meer:
-Binnenstad van Utrecht;
-Utrecht Centraal Station;
-Gezondheidscentrum;
-Basisscholen, voortgezet onderwijs en kinderdagverblijven;
-Bioscopen;
-Noordse park en Griftpark;
-Sportvoorzieningen;
-Diverse horecavoorzieningen.

Nieuwe stadswijk
Zijdebalen is een geweldige nieuwe stadswijk aan de rand van de gezellige binnenstad van Utrecht. De nieuwe stadswijk heeft een rijke historie en ligt op de oude Bemuurde Weerd, die rond 1300 ontstond als voorstad van de ommuurde stad Utrecht. De wijk is opgebouwd uit vier woonblokken met daartussen een groen ingerichte openbare ruimte.

Levendige woonwijk tegen het centrum van Utrecht
Zijdebalen bestaat uit vier stedelijke bouwblokken met in totaal circa 500 koop- en huurwoningen, waarvan 177 vrije sector huurappartementen in blok 1 en 2. Met een gevarieerd aanbod van starterswoningen, ruime stadssappartementen en enkele topappartementen, voor iedereen wat wils. Alle woningen zijn luxe uitgevoerd en voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en composietblad, vloerverwarming, een complete badkamer en sausklare wanden.

Alles dichtbij.
Door de ideale locatie fiets je vanuit Zijdebalen in 5 minuten naar de leukste winkels, authentieke werfkelders, gezellige restaurants en musea in hartje Utrecht. De supermarkt ligt op 3 minuten loopafstand, naar het station fiets je in 7 minuten en de snelweg bereik je in 7 minuten met de auto.

Contactformulier


Plattegronden