Utrecht – John Coltranestraat 132 3543 GN

3 kamer appartement voorzien van luxe keuken en badkamer.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : John Coltranestraat 132
Huurprijs : € 1.415,-
Servicekosten : € 41,-
Oppervlakte : 162 m2
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen
Woonkamer : circa 52,3 m2
Keuken : circa 20,7 m2
Slaapkamer 1 : circa 19,5 m2
Slaapkamer 2 : circa 14,6 m2
Slaapkamer 3: circa 15,1 m2
Badkamer : circa 7,9 m2
Inpandige berging : circa 7,0 m2

Bijzonderheden:
– Inclusief parkeerplaats in overdekte garage
– Inpandige berging met droger- en wasmachine aansluiting
– Extra (ruime)berging in de garage
– Centrum van Utrecht op 5km afstand (10 minuten met de trein)
– Dicht bij A2 en A12
– Openbare binnentuin

Woonkeuze volop
Deze luxe appartementen voorzien in uiteenlopende woonbehoeften. Er zijn twee- tot vijfkamerwoningen te huur die variëren qua indeling en oppervlakte. De appartementen zijn standaard voorzien van riante en lichte woonkamers en een hoog afwerkingsniveau. De aantrekkelijke open keuken met moderne keukenfaciliteiten sluit goed aan op de woonkamer. De comfortabele badkamer heeft een aparte douchecabine. De grotere appartementen hebben een nog ruimere badkamer met ligbad.

Aandacht voor de omgeving
Deze 100 appartementen maken deel uit van een carré-vormig woonblok. De woningen zijn gebouwd rondom een verhoogde en sfeervol aangelegde binnentuin. Het pand heeft een moderne en stadse uitstraling. Bij ieder appartement hoort standaard ook een eigen parkeerplaats in de garage. Voor de fiets is er aanvullend ruimte in de gemeenschappelijke berging in de parkeergarage. Afhankelijk van het woningtype is er een balkon, tuin, patio of Frans balkon.

Stedelijk en bereikbaar
Terwijde zuid is een moderne buurt in het nieuwste deel van Utrecht, Leidsche Rijn. Kenmerkend voor deze wijk is de ruime opzet, het gevarieerde straatbeeld en de vele waterpartijen met rietoevers en bruggetjes. Ook het stadspark Waterwinpark is een geliefde stek bij buurtbewoners. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik. Wijkwinkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten. Daarnaast zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven, een recreatieplas, een jeugdbibliotheek en sportgelegenheden in de buurt. De wijk ligt op vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en door een eigen NS-station: station Terwijde. Utrecht centraal en steden als Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn hierdoor gemakkelijk bereisbaar.

Terwijde Zuid | Utrecht – Chris Barberpad 1-11, John Coltranestraat 70-146, Louis Armstronglaan 352-388, Sonny Rollinsstraat 75-149.
100 appartementen
Oppervlakte woning: 73-170 m² (afhankelijk van type)

‘Wonen in luxe appartementen in levendig en bereikbaar Terwijde’

Contactformulier

Plattegronden