Utrecht – Johan Wagenaarkade 75-3 3533 TK

Op een prachtige en rustige locatie aan de rand van het geliefde en populaire Oog in Al ligt dit ruime 4-kamer appartement met een schitterend en weids uitzicht over het levendige Amsterdam-Rijnkanaal. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en beschikt over een zonnige loggia op het westen aan de voorzijde en een balkon op het oosten aan de achterzijde.

Tevens ligt het appartement zeer centraal ten opzichte van uitvalswegen en het kleine gezellige centrum van Oog in Al voor de dagelijkse boodschappen of om te genieten van een hapje en drankje in het eetcafé. Gratis parkeergelegenheid direct voor het appartementencomplex.

Als laatste is er een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, dus geen zorgen over het onderhoud en een eigen berging op de begane grond voor de fiets of opslag maakt het geheel af.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot bergingen.

4e verdieping:
Entree met meterkast, intercom en hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. Gezellige en lichte woonkamer met fraai en weids uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Vanuit de woonkamer is de zonnige loggia op het westen te bereiken waar je heerlijk kunt vertoeven. De dichte keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met rechte opstelling en combiketel. Vanuit de keuken zijn de badkamer en het balkon aan de achterzijde te bereiken. De badkamer is netjes en voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aparte toiletruimte. 3 slaapkamers, waarvan 1 met zijraam en vaste kasten en 1 met toegang tot het balkon. Tenslotte is er nog een ruime inpandige bergkast aanwezig.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 92,34 voor het appartement en € 4,35 voor de berging per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden