Utrecht – Hollandse Toren 36 3511 BN

Midden in het centrum van Utrecht wonen!
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Hollandse Toren 36
Huurprijs : € 2.055,-
Servicekosten : € 45,-
Woonoppervlakte: 146 m2
Parkeren: openbaar

Afmetingen:
Woonkamer: circa 39,4 m2
Keuken: circa 21,1 m2
Loggia: circa 5,9 m2
Slaapkamer 1: circa 24,1 m2
Slaapkamer 2: circa 13,3 m2
Slaapkamer 3: circa 14,4 m2
Badkamer 1: circa 7,8 m2
Berging 1: circa 7,8 m2
Berging 1: circa 4,1 m2
Berging 1: circa 1,2 m2

Bijzonderheden:
– Inpandige berging
– Luxe appartementen
– Met vrij uitzicht
– Winkels op loopafstand
– Vlakbij A2 en A12

On top of the world
Wonen op het dak van Vredenburgplein met uitzicht op de Dom. Hier woon je niet zomaar ergens. Hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Het gezellige centrum van Utrecht ligt aan je voeten. De appartementen en eengezinswoningen zijn zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Helemaal gloednieuw, per direct beschikbaar.

Bovendien perfect bereikbaar. Naast het Centraal Station, met alle bus- en tramverbindingen om de hoek. Vanuit Utrecht bereik je alle hoeken van Nederland. Centraler wonen kan niet.

Kies je appartement
In totaal 42 appartementen, te onderscheiden in 11 verschillende woningtypen. Appartementen van 77 tot maar liefst 157 m2. Met één of twee loggia’s. Luxe keuken compleet met inbouwapparatuur. De grotere appartementen zijn voorzien van twee ingerichte badkamers, of één hele grote. Twee of drie slaapkamers. Bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger én aparte berging in de binnentuin. Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou.

Zonnepanelen
De appartementen hebben de beschikking over tien zonnepanelen en de stadswoningen over acht zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wek je stroom op voor eigen gebruik. Dit scheelt aanzienlijk in maandelijkse energiekosten. Voordelen: goed voor het milieu en minder afhankelijk van de energieprijzen.

Parkeren
Zit er een parkeerplaats bij de woningen op het Vredenburgplein?
De woningen zijn niet voorzien van een parkeerplaats. Er bestaat wel de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Contactformulier

Plattegronden