Utrecht – Hogeweide 332 3544 PW

3 kamer appartement op de 6de verdieping met dakterras van 56m2.
Bezichtigen? Download het inschrijfformulier/brochure om in te schrijven.

Adres : Hogeweide 332
Huurprijs : € 980,-
Servicekosten : € 48
Woonoppervlakte : 115 m²
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen:
Woonkamer : circa 25 m2
Keuken : circa 8 m2
Serre : circa 15 m2
Slaapkamer 1 : circa 17 m2
Slaapkamer 2 : circa 12 m2
Badkamer : circa 6 m2

Bijzonderheden:
– ruime woonkamer
– inpandige berging
– 5 km van Utrecht centrum
– in groene omgeving
– goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– diverse voorzieningen in directe omgeving

Luxe appartementen in gevarieerde wijk
Comfortabel wonen, in een levendige wijk met afwisselende architectuur.
Leidsche Rijn heeft een groot aantal voorzieningen; van winkels en restaurants tot een bioscoop. Met de A2 en A12 in de buurt is de bereikbaarheid van de wijk optimaal. Ook het nabijgelegen historische centrum van Utrecht is een goede uitvalsbasis voor een avondje uit.

Licht en ruimte
In Langerak zijn deze luxe appartementen te huur, in 11 verschillende uitvoeringen. De appartementen variëren in oppervlakte en indeling, maar beschikken standaard over een loggia over de gehele breedte van de woning. Grote raampartijen maken de ruime woonkamer mooi licht. De woonkeuken is luxe en uitgerust met een keramische kookplaat en oven. Naast meerdere slaapkamers en een handige berging met wasmachineaansluiting, is er ook nog een grote badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, separate douche en één of twee wastafels.

Privé parkeerplaats en videofoon
De 80 appartementen liggen in het appartementengebouw Hogeweide. Het gebouw, dat bestaat uit 12 woonlagen, trekt de aandacht door een opvallende ronde vorm. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en een tweede berging in de kelder van het complex. De centrale entree en de liften zijn luxe afgewerkt. Een videofoon draagt bij aan extra comfort en veiligheid.

Alles in de buurt
De wijk Langerak ligt in Leidsche Rijn. Variatie is kenmerkend voor Langerak. De woonomgeving heeft een stedelijk karakter, maar is ook groen en bevat veel oorspronkelijke elementen zoals oude slootjes, boerderijen en boomgaarden. De ideale plek voor een avond uit is natuurlijk het historische centrum van Utrecht, op twintig minuten fietsafstand. Maar ook Leidsche Rijn heeft allerlei restaurants, winkels en een bioscoop. Winkelcentrum Parkwijk, op fietsafstand, bestaat uit zo’n 16 winkels en is handig voor de dagelijkse boodschappen. Sporten kan bij diverse sportclubs of in een van de nabij gelegen stadsparken. Meerdere buslijnen – buslijn 26 stopt zelfs voor de deur – en treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken de wijk goed bereikbaar. Ook de A2 en de A12 liggen vlakbij.

Langerak | Utrecht
80 appartementen
Hogeweide 300-458
Oppervlakte woning: 110-230 m²

‘Langerak is een levendige wijk, op twintig minuten fietsen van het Utrechtse centrum’

Contactformulier

Plattegronden