Utrecht – Hanrathstraat 46 3555 CJ

Op een mooie locatie aan een rozenplantsoentje ligt deze sfeervolle 3-kamer eengezinswoning van circa 51 m2 met een tuin en vrijstaande berging. De woning ligt in de wijk ”Zuilen” in een rustige straat en op geen 2 minuten lopen vind u een kleinschalig winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Kortom, een leuke starterswoning op een goede locatie.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang naar de lichte woonkamer. 2e hal met trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte en dichte keuken met eenvoudige inrichting en wasmachine aansluiting. Vanuit de tuin is de trapkast bereikbaar.

1e Verdieping:
Heerlijke lichte overloop met bergkast en toegang naar een kleine slaapkamer aan de achterzijde en een royale slaapkamer met vaste kast aan de voorzijde. Badkamer met douche en wastafel.

2e Verdieping:
Zolderruimte bereikbaar via een losse trap.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
-Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden