Utrecht – H. Diemerstraat 37 3555 GR

Starters opgelet! Wil jij wonen in je eigen eengezinswoning, met een royale achtertuin, berging maar liefst drie slaapkamers en een prettige bergzolder? Dan is dit de woning die jij zoekt. De woning heeft een fijne indeling en is met wat klussen in een handomdraai jouw droomwoning.

In de gezellige H. Diemerstraat in de wijk Zuilen hebben wij deze tussenwoning in verkoop gekregen. In deze wijk vind je tal van winkels en diverse eetgelegenheden. Ook scholen, het openbaar vervoer en Ring Utrecht zijn op korte afstand gelegen. Hier kan je lekker rustig wonen en heb je toch alle gemakken van de grote stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met trapopgang en als we rechtsaf gaan, komen we in de lichte woonkamer van het type doorzon die overgaat in de open keuken. Deze ruimte is nu voorzien van een eenvoudige keukenopstelling maar je kunt hier prima jouw droomkeuken plaatsen. Vanuit de keuken kunnen we naar de royale achtertuin met achterom die is gelegen op het zuidoosten. Je kunt is de vroege ochtend dus al genieten van het zonnetje! Achter in de tuin staat nog een berging.

Vanuit de keuken kunnen we nog naar een tweede halletje met toegang tot de toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt. Tevens is vanuit het halletje de handige trapkast te bereiken.

Middels vaste trap komen we op de…..

1e Verdieping:
Overloop en toegang tot drie slaapkamers. Alle slaapkamers variëren qua oppervlak. Uiteraard hebben we op deze verdieping nog een badkamer. Deze is netjes maar eenvoudig en voorzien van vaste wastafel en douchehoek.

Met een vlizotrap komen we op de…..

2e Verdieping:
Riante bergzolder. Tevens vinden we hier de opstelplaats van de cv-combiketel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht – Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden