Utrecht – Furkabaan 697 3524 ZG

Starter(s) opgelet! Dit 2-kamer appartement op de 1e verdieping met zonnig balkon op het zuidoosten en aparte berging op de begane grond is zeer geschikt om lekker te wonen en te genieten.

Ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, zowel het station als de busverbindingen, en er is ook een directe fietsverbinding naar het universiteitsterrein “De Uithof”. Op 5 minuten fietsen ligt het winkelcentrum Lunetten voor de dagelijkse boodschappen. Ook sportvoorzieningen liggen vlakbij en op de fiets ben je snel in de binnenstad voor een drankje op een gezellig terras.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, postkasten, hal en trapopgang.

1e verdieping:
Entree met meterkast. Hal met intercom. Ruime woonkamer met deur naar zonnig balkon met vrij uitzicht welke zijn gelegen aan de voorzijde. Eenvoudige halfopen keuken met recht opstelling. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De eenvoudige badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de badkamer is de inpandige berging met wasmachineaansluiting en opstelling combiketel te bereiken.

Bijzonderheden:
– Vrijstaande stenen berging op de begane grond met elektra.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen € 76,53 (woning) en € 4,18 (berging) per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden