Utrecht – Everard Zoudenbalchstraat 55 3552 AL

Dit is echt een unieke kans te noemen. In een gezellige woonwijk met de binnenstad aan je voeten vinden we deze leuke eengezinswoning. De woning kan een klus gebruiken maar dan heb je ook een compleet nieuwe eengezinswoning helemaal naar jouw smaak ingericht. Hoe mooi is dat!

De woning ligt in de gezellige wijk Ondiep met diverse voorzieningen in de omgeving. Je moet denken aan een winkelcentrum, het openbaar vervoer, scholen en voor een wandeling loop je zo langs de Vecht. Wil je naar het bruisende hart van Utrecht, dan stap je op de fiets en ben je binnen enkele minuten op de Neude.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling: Via de voortuin komen we bij de voordeur.

Begane grond: Entree, hal die toegang geeft tot de ruime L-vormige woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de kelder. Dit is echt een ideale ruimte voor opslag van de voorraad. De woonkamer geeft eveneens toegang tot de uitgebouwde keuken. De keukeninrichting is eenvoudig en er is voldoende ruimte voor de koelkast, kooktoestel en de wasmachine. Vanuit keuken loop je de tuin in. Deze is lekker zonnig en prima van formaat. Achterin de tuin staat nog een berging.

Als we weer terug in de hal komen is er een klein trappetje naar een verhoogde etage. Hier zijn het toilet en de badkamer gesitueerd. Beide ruimtes zijn eenvoudig van afwerking. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchehoek. Middels een vaste trap komen we op de…….

1ste verdieping: Overloop die toegang geeft naar alle drie de slaapkamers. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers gelegen die allebei zijn voorzien van een dakkapel. Een van de kamers is ook voorzien van een inbouwkast. Aan de achterzijde van de woning ligt de master bedroom. Deze is lekker ruim, voorzien van dakkapel en inbouwkast. Via een luik met losse trap komen we op de……..

2de verdieping: Zolderruimte met opstelplaats cv-combiketel.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, CMS Derks Star Busmann Notarissen te Utrecht.
– Er is asbest aanwezig in de woning.
– Woning heeft een nieuwe cv-installatie (2017).
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Kaart & Streetview

Plattegronden