Utrecht – Euterpedreef 73 3561 CX

Wat een uitzicht, het is net een schilderij! Alleen daarom al zal je dit appartement willen hebben. Je kunt meters ver kijken omdat je op de 8ste verdieping woont van dit leuke appartementencomplex. Het appartement zelf is ruim opgezet, is gelegen op een hoek en heeft een ruime woonkamer, een gesloten keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Uiteraard beschik je over een balkon en een berging op de begane grond.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt het appartement direct naast het nieuwe winkelcentrum “Overkapel” en ligt het gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, scholen en de uitvalswegen naar de A2 en A27. En wil je het grootser? Geen probleem want binnen enkele minuten fietsen sta jij in het bruisende hart van Utrecht.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, postkasten en intercominstallatie. Ruime hal met trapopgang en toegang tot de liften, inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenberging.

8e Verdieping:
Entree met hal, intercominstallatie en meterkast, dichte keuken voorzien van standaard inrichting, royale lichte woonkamer en toegang tot zonnig balkon op het zuidwesten, slaapkamer voorzien van een bergkast, hal met toiletruimte en fonteintje, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, slaapkamer, bergkast.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht .
– De servicekosten bedragen circa € 169,30 per maand.
– Woning wordt verkocht zonder warm water voorziening.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden