Utrecht – Enthofstraat 12 3513 GS

Als jij geniet van alle reuring die de binnenstad van Utrecht te bieden heeft, maar toch lekker rustig wil wonen en ook nog eens groene vingers hebt, dan moet je echt eens bij dit appartement komen kijken. Dit is de ideale start van je wooncarrière!

Aan de rand van de binnenstad hebben wij dit appartement in verkoop gekregen dat aan de binnenzijde wel een klus mag gebruiken. Eén groot voordeel, je kunt het appartement nog helemaal naar eigen wens aanpakken. En dan hebben we het nog niet gehad over de tuin; ruim, zonnig en heeft de mogelijkheid tot het creëren van diverse terrassen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellentableau, postvakken en toegang tot het appartement.

Entree met ruime hal met meterkast. Als we direct rechts afslaan komen we in de lichte woonkamer die aan de voorzijde van het appartement is gesitueerd. De woonkamer is voorzien van schouw en handige voorraadkast. Aan de woonkamer vast ligt de ruime slaapkamer. Deze kamer heeft toegang tot de achtertuin en tot de kleine en eenvoudige badkamer die is voorzien van een douchehoek en vaste wastafel. Gaan we door de tweede deur in de badkamer dan komen we weer terug in de hal.

De hal geeft toegang tot het separaat toilet die ook eenvoudig is qua afwerking. Aan de achterzijde van de woning vinden we nog een slaapkamer en een gesloten keuken met opstelling c.v.combiketel en wasmachine aansluiting. Deze ruimte is op dit moment voorzien van standaard keukenblok, maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale keukenopstelling. Vanuit de keuken kunnen we de achtertuin in.

De achtertuin is echt een dikke plus die dit appartement heeft. Zo’n groot oppervlak, gelegen op het westen waar je heerlijk uren kunt genieten van de zomerse zon en dat zo dicht bij het centrum van Utrecht!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 86,21 per maand voor het appartement en € 7,18 per maand voor de berging.
– Separate berging te bereiken via het achterpad plus extra berging in de achtertuin.
– Royale tuin voor de echte tuinliefhebber.
– Betaald parkeren.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden