Utrecht – Dommeringdreef 17 3562 AL

Altijd al je eigen eengezinswoning willen hebben dat is gelegen aan een autoluwe straat? In de stad komt het maar weinig voor, maar bij deze woning is dit wel het geval! De woning heeft een lichte woonkamer, een goede tuin en maar liefst drie slaapkamers! De afgelopen jaren is de woning door de huidige eigenaar gemoderniseerd. Zo is er een andere keuken geplaatst en zijn de toiletruimte en de badkamer onder handen genomen.

De woning ligt in een ruim opgezette woonomgeving op een prima locatie in Overvecht, dichtbij diverse scholen, speelvoorzieningen, openbaar vervoer, het groene park De Gagel en het Winkelcentrum Overvecht. Het natuurgebied de Maarsseveense Plassen en het mooie dorp Oud-Zuilen liggen op fietsafstand en de snelwegen A2 en A27 zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, trapkast met meterkast en nette toiletruimte voorzien van toilet en fontein.

Gaan we in de hal rechtsaf dan komen we in de lichte woonkamer van het type doorzon. De woonkamer is van prima formaat en goed in te delen. Middels een deur kunnen we naar de achtertuin. Tevens kunnen we vanuit de woonkamer naar de half open keuken.

Deze ruimte is eveneens erg licht en voorzien van keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, koelkast en combi-magnetron. Ook vanuit de keuken kunnen we naar de achtertuin. Deze is lekker diep, gelegen op het zuidoosten en heeft een achterom. In de tuin staat tevens de berging voorzien van elektra.

1e Verdieping:
Overloop, bergkast met opstelplaats van de cv-combiketel. We tellen op deze verdieping drie slaapkamers die allen variëren qua oppervlak. De twee grootste slaapkamers hebben een inbouwkast. Knusse maar nette badkamer met wastafel en douchegelegenheid.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Woonkamer en de 1ste verdieping voorzien van laminaat;
– In de hal en de keuken ligt een donkere tegelvloer;
– Woning gelegen aan een autoluwe straat;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden