Utrecht – Dennenstraat 35 3552 RA

De sfeervolle en het gezellige “Witte wijkje” (Ondiep) is in trek en daar kan jij komen wonen! Op een gewilde locatie hebben wij deze leuke 4-kamer eengezinswoning in verkoop gekregen. De woning kenmerkt zich door de karakteristieke voorgevel, de prettige indeling en heeft een zonnige tuin gelegen op het zuidoosten.

Dan hebben we het nog niet gehad over de centrale locatie. Winkels, scholen en wegen naar de Ring Utrecht liggen letterlijk om de hoek. Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in het stadshart van Utrecht met al haar voorzieningen. Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn, maar het is er echt!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, toegang naar de toiletruimte en woonkamer. De woonkamer is van het type doorzon en heel goed in te delen. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de gesloten keuken. In deze ruimte staat nu een eenvoudig keukenblok en de opstelling voor de wasmachine maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruimere en luxere keukenopstelling. Vanuit de keuken kunnen we naar de achtertuin met achterom. Deze is lekker beschut en op het zuidoosten gelegen. In de tuin staat ook de stenen berging.

1e Verdieping:
Ruime overloop. Vervolgens drie slaapkamers waarvan er twee ruim bemeten zijn en een vaste kast hebben. Tussen deze twee slaapkamers is de badkamer met doucheruimte gesitueerd. Middels een vlizotrap op de overloop kunnen we naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Dit betreft een verdieping voor extra bergruimte daarnaast is hier de combiketel gesitueerd.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden