Utrecht – De Lessepsstraat 64 3553 RL

Charmant wonen in de wijk Zuilen? Dat is mogelijk is de historische Lessepsbuurt! Wij bieden hier een leuke 3-kamer hoekwoning te koop aan die aan de binnenzijde gemoderniseerd moet worden. Maar dan heb je ook wel een woning op een leuke plek, met voor- en achtertuin, helemaal naar eigen smaak ingericht, gelegen nabij het Julianapark, ring Utrecht, openbaar vervoer en diverse gezellige restaurants. Voor de boodschappen kan je terecht bij diverse winkels in de directe omgeving. Kortom een mooie kans voor jong en oud.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling: Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de woonkamer met trapkast en open trapopgang. Deze is lekker licht en staat in verbinding met de open keuken gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is op dit moment voorzien van een eenvoudige keukeninrichting tevens kun je hier aan de eettafel lekker eten. Via de keuken kan je naar de achtertuin. Deze is lekker zonnig en gelegen op het noordwesten. Via een doorgang/2e hal met toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje bereik je aangebouwde berging met aansluiting voor de wasmachine en toegang naar de tuin.

Komen we weer terug in de woonkamer dan heb je via een opentrap toegang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
De overloop met zijraam geeft toegang tot twee slaapkamers. Op de overloop is tevens een luik met een vlizotrap welke toegang geeft tot de zolder. De beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Daarnaast is op deze verdieping de badkamer gesitueerd. Deze heeft van een doucheruimte, wastafel en dakkapel.

2e Verdieping:
Een handige ruimte die gebruikt kan worden als bergzolder. Tevens vinden we hier de opstelplaats van de cv-combiketel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier






Plattegronden