Utrecht – De Bazelstraat 16 3555 CS

Starters opgelet! Wil jij wonen in je eigen eengezinswoning, met een royale achtertuin, berging en nog veel meer? Dan is dit de woning die jij zoekt. In de gezellige De Bazelstraat hebben wij deze tussenwoning in verkoop gekregen. De woning kan een klus gebruiken, maar dan heb je wel een woning helemaal naar eigen smaak!

De Bazelstraat is gelegen in de wijk Zuilen. In deze wijk vind je tal van winkels en diverse eetgelegenheden. Ook scholen, het openbaar vervoer en Ring Utrecht zijn op korte afstand gelegen. Hier kan je lekker rustig wonen en heb je toch alle gemakken van de grote stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling
Begane grond:
Via de entree komen we in de hal die toegang geeft tot het toilet en de knusse maar lichte woonkamer. In het verleden bestond de woonkamer uit twee delen, maar door de samenvoeging krijg je een mooie ruimte die prima is in te delen. De woonkamer is voorzien van een aansluiting voor de gashaard. Vanuit de woonkamer komen we in de keuken. Deze is lekker ruim en is voorzien van een eenvoudig keukenblok en opstelplaats van de wasmachine. Via de keuken kan je naar de royale achtertuin met achter in de tuin een berging.

1e Verdieping:
Overloop met links en rechts een slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een inbouwkast. Tussen de twee slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze is niet heel groot, maar functioneel. De badkamer is voorzien van wastafel en douchehoek.

2e Verdieping:
Bergzolder.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
– De woning heeft enkel glas en is niet voorzien van centrale verwarming;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden