Utrecht – Celebesstraat 36bis 3531 KD

De statige entree, de prettige sfeer in deze woning met oude paneeldeuren, mooie eikenhouten vloer, schouw met gezellige gashaard, openslaande deuren naar het balkon, moderne keuken en ruime badkamer maken dit een appartement waar jij je heel erg thuis gaat voelen!

Het appartement is gelegen in de populaire wijk Lombok met de winkels aan de Kanaalstraat, de fijne restaurants en de gezellige kroegjes in de directe omgeving. En wil je het grootser zoeken, geen enkel probleem! Binnen enkele minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van Utrecht.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de statige trap kom je op het bordes met de voordeuren. Gaan we naar links, dan betreden we het appartement.

1e Verdieping:
Entree, ruime hal in een u-vorm. Aan de linkerkant treffen we gelijk de knusse slaapkamer. Lopen we verder door de hal en gaan we de hoek om dan tref je twee handige inbouwkasten. Vervolgens kunnen we naar de lichte woonkamer van het type doorzon met schouw en sfeervolle gashaard. Middels openslaande deuren kunnen we naar het zeer ruime balkon gelegen op het zuidoosten.

Komen we weer terug in de hal dan lopen we langs de badkamer. Deze is uitzonderlijk groot en heeft een nette wand- en vloerafwerking. De badkamer is voorzien van een douchehoek, dubbele wastafel met meubel, designradiator en opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Er is een separaat toilet ook voorzien van nette tegelafwerking op de vloer en wanden.

Naast de badkamer is de keuken gelegen met lichte keukenopstelling voorzien van koelkast, combi-oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ook de keuken heeft toegang tot het royale zonnige balkon.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Betaald parkeren;
– Oplevering in overleg;
– Bijzonder sfeervol appartement gelegen in het populaire Lombok;
– Actieve Vereniging van Eigenaren. Maandelijkse VvE-bijdrage € 75,- ;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Kaart & Streetview

Plattegronden