Utrecht – Burgemeester van Tuyllkade 109BS 3553 AE

Alleen al om de chique uitstraling van de laan zou je hier willen wonen. Al die mooie oude bomen en de groenstrook aan de voorzijde zijn fantastisch. Op deze leuke locatie hebben wij deze bovenwoning in verkoop gekregen. Op een aantal punten is de woning gemoderniseerd en kan jij volop genieten van alle ruimte. De woning heeft voldoende kamers dus volop mogelijkheden!

Ook de locatie van de bovenwoning is prettig te noemen. Winkelcentrum Rokade ligt om de hoek en de reuring van de Amsterdamsestraatweg is snel gezocht. En wil je het grootser hebben? Het gezellige centrum van Utrecht is met zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Je kunt deze woning bekijken op de unieke website burgemeestervantuyllkade109bs.nl.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang en meterkast.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot alle ruimtes. We gaan naar de woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Je hebt dan ook prachtig uitzicht op de mooie groenstrook. Naast de woonkamer hebben we aan de voorzijde nog een kleine kamer die voor diverse doeleinden is geschikt. Vervolgens passeren we de gemoderniseerde badkamer met toilet en douchegelegenheid.

We komen bij de keuken. Hier hebben we een ruimte met een gemoderniseerd keukenblok met diverse apparatuur zoals gaskookplaat (4-pits) en een oven. Tevens hebben we hier de opstelplaats van de wasmachine en de cv-combiketel. Vanuit de keuken kunnen we naar het ruime balkon. Op warme zomeravonden is het heerlijk genieten. Naast de keuken is een ruime (slaap)kamer gelegen met eveneens toegang tot het balkon.

Met een vaste trap komen we op de….

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers met inbouwkasten. Vanuit de overloop is tevens de handige bergruimte te bereiken.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Ruime bovenwoning gelegen op een mooie locatie.
– In 2017 zijn de badkamer en de keuken gemoderniseerd.
– Verkoper heeft de woning vanaf maart 2020 niet zelf bewoond.
– De servicekosten bedragen circa € 7,07 (berging) en circa € 81,26 (appartement) per maand.
– Berging achter de woning aanwezig.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden