Utrecht – Brandstraat 57 3511 VE

Heerlijk wonen tussen de Oudegracht en de Singel, met in de buurt de gezellige terrasjes voor een drankje of om lekker te eten in één van de diverse restaurants. Op een rustige, sfeervolle locatie, in het Museumkwartier in Utrecht ligt deze 2-kamer benedenwoning met een heerlijke en zeer royale achtertuin met veel privacy. De tuin is gelegen op het noord/westen met uitzicht op de Domtoren.

Deze bijzondere woning welke in 2019 is gerenoveerd ligt in een autoluw straatje nabij Hotel Karel V, het Springhaver theater en de gezellige Oudegracht.

Indeling:
Begane grond:
Entree met de meterkast, vanuit de gang kom je in de woonkamer gelegen aan de tuinzijde van de woning. Aangrenzend de halfopen keuken met keurig keukenblokje en opstelling c.v.combiketel (Nefit 2019) en wasmachine aansluiting. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer en is zeer royaal te noemen. De tuin, 11,25 x 5,95 is voorzien van een achterom. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De moderne badkamer is bereikbaar vanuit de gang en voorzien van een doucheruimte, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Verwarming en warmwater d.m.v. een c.v. combiketel uit 2019.
– Badkamer, toilet en keuken uit 2019.
– Actieve VvE, de servicekosten bedragen € 74,43 per maand.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Het is een beschermd stads of dorpsgezicht.
– De woning grenst aan een park met authentieke zuilen. Dit is een stiltegebied van de gemeente Utrecht
– Gelegen in het Museumkwartier op loopafstand van centraal station.
– Goede parkeergelegenheid in de parkeergarage Tuinstraat van de gemeente voor bewoners.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden