Utrecht – Bakhuizen van den Brinkstraat 5 3532 GA

Wil jij wonen in een hippe buurt? Een buurt waar diverse winkelvoorzieningen, kroegjes en eetcafés letterlijk om de hoek liggen? Het kan hier. En mocht je het grootser willen zoeken dan is dat zo geregeld! De bruisende binnenstad van Utrecht ligt op enkele minuten fietsen evenals het Centraal Station, bioscopen en het theater.

Dan het appartement. Het is een leuke knusse 2-kamerwoning, voorzien van een cv-installatie, een tuintje waar je heerlijk in alle rust kunt genieten van een goed boek of waar je fijne etentjes kunt organiseren. Aan de binnenzijde kan de woning nog een klus gebruiken, maar dat neem je echt voor lief.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Portiek met bellenbord, vervolgens kom je bij de voordeur.

Entree, hal waar alle vertrekken aan zijn gelegen. Als eerste gaan we naar de zonnige woonkamer. Deze is compact, voorzien van schouw en twee vaste kasten. Lekker handig voor het opbergen van diverse zaken. Komen we weer terug in de hal dan vinden we hier nog een ruime opbergkast en hebben we toegang tot de gesloten keuken.

De keuken is nu voorzien van een eenvoudig keukenblok waarboven de cv-ketel hangt. Middels een deur kunnen we naar de tuin. Naast de keuken is de slaapkamer gesitueerd, ook voorzien van opbergkast en deur naar de tuin. De tuin is lekker breed en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een zitje.

Verder vinden in de woning nog een badkamer. Deze is eenvoudig afgewerkt en heeft een douchehoek en toilet.

Achter de woning is de berging gelegen. Wel zo handig voor het stallen van de fiets!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
– De servicekosten bedragen circa € 78,14 per maand voor het appartement en € 4,99 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden