Utrecht – Andreasstraat 27 3511 VD

Ben je alleen of samenwonend en op zoek naar een woning direct nabij het oude centrum, dan bieden wij je nu een unieke kans om in één van de mooiste historische straatjes van het Museumkwartier te wonen en te genieten van het stadsleven.

Deze leuke woning met authentieke gevel heeft een tuintje waar je kunt genieten van de avondzon en heeft een vrijstaande berging voor het bergen van je fiets of opslag van spullen.

Heerlijk wonen tussen de Oudegracht en de Singel, met op de hoek de gezellige terrasjes voor een drankje of om lekker te eten in één van de diverse restaurants.

Deze leuke woning heeft een authentieke gevel en een stadstuin (circa 3,88 x 3,34/1,90), waar je kunt bijkomen van een dag hard werken of om alleen maar te genieten met vrienden.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met de meterkast, vanuit de hal kom je in de woonkamer met open trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de tuinzijde ligt in de uitbouw de keuken voorzien van eenvoudige inrichting, opstelling c.v.combiketel en wasmachine aansluiting. De tuin is bereikbaar via de keuken. In de tuin bevindt zich de stenen berging met elektra.

1e Verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde. De badkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een douche, vaste wastafel, toilet en extra dakraam.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden