Utrecht – Amsterdamsestraatweg 212bis, S4 3551 CN

Studentenkamers zijn tegenwoordig erg prijzig en je moet ook nog eens voorzieningen delen. Daarom is deze studio zo ideaal! Alle voorzieningen voor jezelf en wellicht ook nog eens lagere maandlasten.

De studio is gelegen aan de levendige Amsterdamsestraatweg met diverse voorzieningen zoals de winkels, gezellige horeca en openbaar vervoer in de directe omgeving. Daarnaast is de studio op enkele minuten fietsen gelegen van de gezellige binnenstad van Utrecht.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met trapopgang naar de verdiepingen.

2e Verdieping:
Gemeenschappelijke overloop met opstelling combiketel. Speelse, lichte woonkamer met intercominstallatie, dakkapel en vrij uitzicht. Moderne open keuken met rechte opstelling, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Gaan we weer naar de gemeenschappelijke overloop dan kunnen we naar de badkamer. Deze is zeer ruim, netjes afgewerkt en voorzien van douchecabine, wastafel, wandcloset en wasmachineaansluiting.

3e Verdieping:
Bereikbaar via vlizotrap in de woonkamer. Hier treffen we de slaapverdieping (hoogte 1.50m) met dakraam.

Bijzonderheden:
* De studio verkeert in goede staat en kan zo worden betrokken;
* Zeer geschikt voor studenten of starters op de woningmarkt;
* Het lidmaatschap van de (sub)woonvereniging (Amsterdamsestraatweg 212bis) bestaat uit 4
zelfstandige studio’s en is reeds actief;
* Bouwjaar studio’s 2006;
* Aan de verkoop zullen de leden van de woonvereniging hun goedkeuring verlenen;
* De servicekosten bedragen €150,= per maand, inclusief opstalverzekering, ziggo, verwarming, elektra, water en reservering groot onderhoud;
* Beperkte financieringsmogelijkheden;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden