Utrecht – Ameland 60 3524 AL

Groots wonen, dat doe je in dit ruime 4-kamerappartement dat is gelegen op de 4e verdieping met een eigen parkeerplaats in de onderbouw van dit vriendelijke appartementencomplex dat is gelegen in het groene Lunetten. Wat je direct opvalt zijn de grote raampartijen van dit appartement. Wat een licht, ruimte en vrijheid ervaar je als je hier binnenstapt. Het geheel kan aan de binnenzijde nog wel een opknapbeurt gebruiken maar dat is helemaal niet erg. Eén groot voordeel: je kunt alles naar eigen smaak en wensen aanbrengen!

Dan hebben we het nog niet gehad over de ligging. Het appartement is namelijk ideaal gelegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Diverse voorzieningen zoals het winkel- en gezondheidscentrum bevinden zich in de directe omgeving. Maar ook het Beatrixpark, het lunettenpark en de uitvalswegen liggen op steenworpafstand. De wijk is zelfs voorzien van een eigen treinstation en ligt op fietsafstand van het bruisende centrum van Utrecht en de prachtige natuur van Amelisweerd. Kortom heerlijk genieten nabij natuur en stad!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met bellenbord en de brievenbussen. Via een deur kunnen we naar het trappenhuis. Het trappenhuis geeft ook toegang naar de privé-berging en parkeerplaats.

4e Verdieping:
Entree, hal met toegang tot de ruime woonkamer. Aan de woonkamer grenst direct de open keukenruimte die op dit moment is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Door het grote oppervlak is er voldoende ruimte om je droomkeuken te laten plaatsen en er een fijne leefruimte van te maken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het royale dakterras.

We komen in een tweede halletje met meterkast. Aan de rechterzijde treffen we twee slaapkamers die nagenoeg identiek zijn. De badkamer is eenvoudig en is voorzien van een douchehoek, wastafel en een opstelplaats van de wasmachine. Het toilet is separaat en vervolgens hebben we nog een derde slaapkamer. Aan deze kamer grenst nog een bergruimte met opstelplaats van de cv-combiketel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Het appartement is niet met de lift bereikbaar.
– Appartement grotendeels voorzien van enkel glas.
– Eigen parkeerplaats in de onderbouw.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 128,64 per maand voor de woning, € 6,30 per maand voor de berging en € 17,59 per maand voor de parkeerplaats.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden