Utrecht – Agavedreef 70 3563 EN

Op zoek naar een betaalbaar appartement? Wij hebben dit leuke appartement op de hoek van de eerste verdieping met twee (voorheen drie) slaapkamers, ruime keuken, balkon en aparte berging op de begane grond in verkoop gekregen. Het appartement is gelegen op een goede en centrale locatie in de ruim opgezette en groene wijk Overvecht.

Het appartementencomplex is recent volledig casco gerenoveerd, waardoor er een luxe uitstraling is ontstaan. Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud!

In de buurt is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de sportvoorzieningen en het openbaar vervoer zijn om de hoek. Wanneer je de fiets pakt, ben je binnen 15 minuten in het gezellige centrum van Utrecht. Parkeren voor de deur is geen probleem, want aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met toegang naar het trappenhuis, lift en bergingen.

1e Verdieping:
Entree, hal, meterkast, vanuit de hal kom je in de royale en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer lopen we naar de keuken. Wat een ruimte, het is een echte woonkeuken! Er staat nu een eenvoudige keukenopstelling. Tevens vinden we in de keuken de opstelplaats voor de wasmachine. De keuken geeft toegang tot het fijne balkon.

Vanuit de woonkamer, deze is vergroot door de 3e slaapkamer erbij te betrekken, kunnen we naar een tweede hal. Deze hal geeft toegang tot de twee slaapkamers die dit appartement nu telt. Daarnaast is vanuit deze hal de badkamer te bereiken die is voorzien van een douchehoek en wastafel. Naast de badkamer is de toiletruimte gelegen en treffen we ook nog een handige bergkast.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 135,70 voor de woning en € 6,76 voor de berging per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden