Utrecht – Adriaan Menninckkwartier 64 3554 CT

Speels, gezellig, ruimte, licht en comfort. Deze aspecten komen samen in deze sfeervolle eengezinswoning die onderdeel is van het project ‘De Libelle’, gelegen aan de Vecht. ‘De Libelle’ is in 1998 gebouwd en iedere woning is anders.

Deze tussenwoning is net even anders dan standaard omdat deze uitwaaiert en aan de voorzijde lekker breed is en aan de achterzijde dus smaller. De woning heeft een ruime garage en werkhoek met vide op de begane grond, ruim terras met uitzicht op het park en de rivier de Vecht, royale woonkamer met open keuken en frans balkon op de eerste verdieping. Drie slaapkamers, badkamer en een apart toilet op de tweede verdieping.

De woningen van ‘De Libelle’ vormen samen een grote ‘u’ waardoor er een binnenplaats gecreëerd is waar kinderen veilig kunnen spelen en de auto voor de deur kan worden geparkeerd. Diverse voorzieningen, zoals Winkelcentrum Rokade en Overvecht, zwembad ‘de Kwakel’, bushalte en treinstation ‘Utrecht Zuilen’, zijn op korte afstand aanwezig. Het centrum van Utrecht is met de fiets binnen tien minuten te bereiken en ook de Zuilense ring is vlakbij, waarna je zo op de A-2 bent.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via de knusse tuin die heerlijk vrij is gelegen aan het park en uitzicht heeft op de Vecht kom je bij de voordeur van de woning.

Begane grond:
Hal met garderobe en toiletruimte met toilet en fontein. Lopen we verder dan komen we bij de ruime inpandige garage. Er is echt voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen. In de garage treffen we tevens de meterkast en een kast met de opstelplaats van de cv-combiketel.

Komen we weer terug in de hal dan kunnen we naar de werkkamer met een vide naar de woonkamer. De werkkamer heeft open slaande deuren naar de tuin en een trap naar de…

1e Verdieping:
Heerlijke ruime woonkamer met grote raampartijen wat zorgt voor een optimale lichtinval, net zoals de overige verdiepingen. Aan de voorkant heb je een prachtig vrij uitzicht op het park en de rivier de Vecht. Het is net alsof je met vakantie bent. De woonkamer gaat over in de open keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling met diverse apparatuur. Met een schuifpui kom je op het frans balkon. Vervolgens kunnen we met de trap naar de…..

2e Verdieping:
Speelse overloop met toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, wastafel en opstelplaats van de wasmachine en de wasdroger. Separaat toilet met fontein en ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1998;
– Ruime inpandige garage op de begane grond;
– Gratis parkeren direct voor de deur;
– Prachtig uitzicht over het park en de Vecht;
– Speelse woning die je maar weinig tegenkomt;
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden