Utrecht – 2e Daalsedijk 61 3551 EB

Op een goede locatie in een sfeervolle straat in de Bloemenbuurt gelegen casco gerenoveerde karakteristieken hoekwoning met heerlijke tuin op het noordoosten. De woning is ideaal gelegen met de winkels en restaurants van de Amsterdamsestraatweg om de hoek en de gezellige terrassen van de binnenstad op 5 minuten fietsen. Ook het Julianapark, de Vecht, uitvalswegen (A2 en A27) en de treinstations Utrecht-centraal en Zuilen zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang. Vanuit de hal kom je in de ruime doorzon woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich in de uitbouw de keuken met dakraam, standaard inrichting en toegang tot de tuin en kelder (als provisieruimte). De badkamer met douche en toilet bereik je via de keuken. Aangrenzend aan de keuken is de aangebouwde berging voorzien van c.v.combiketel en wasmachine aansluiting

1e Verdieping:
Ruime overloop. Badkamer met wastafel en mogelijkheid voor een douchehoek. Twee slaapkamers waarvan één met dakkapel.

2e Verdieping:
Vliering.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden