Nieuwegein – Zwaluw 17 3435 AA

Op zoek naar een ruime, goed onderhouden woning in een bijzondere wijk? Wij hebben deze al voor je gevonden! In de groene en rustige wijk Doorslag hebben wij deze ruime onder architectuur gebouwde hoekwoning met garage/praktijkruimte in verkoop gekregen. Deze woning biedt maar liefst 153m2 woonoppervlak met een ruime woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en een garage/praktijkruimte. Daarnaast is er ook nog een sfeervolle tuin én een eigen oprit.
De indeling is speels, licht en ruimtelijk met een unieke uitstraling. De woning is rustig gelegen, in een groene en fijne woonomgeving. Voorzieningen zoals winkelcentrum City Plaza, Antonius ziekenhuis, park Oudegein, scholen en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobehoek, toiletruimte met fonteintje en toegang naar de garage/praktijkruimte. De sfeervolle en lichte woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming (bijverwarming), sfeervolle openhaard met houtkacheltje en open trapopgang met videpartij waardoor er fraaie lichtinval ontstaat. Aangrenzend is de halfopen keuken met eetgedeelte gesitueerd. De keuken is voorzien van een moderne U-opstelling voorzien van gaskookplaat, oven en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de besloten tuin bereikbaar. De garage/praktijkgedeelte is zowel van buiten, met een eigen ingang, als vanuit de hal bereikbaar en zou ook verbouwd kunnen worden tot slaapkamer met badkamer. Vanuit de garage is de tuin bereikbaar.

1e Verdieping:
Ruime overloop met vide en toegang tot 4 slaapkamers (voorheen 5), waarvan één met erker. Ruime, moderne badkamer voorzien van bad met douchegelegenheid, wandcloset, wastafelmeubel met veel bergruimte en plavuizenvloer van Belgisch hardsteen. Aparte berging met opstelling c.v. combiketel (2017).

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Zeer royale, speelse 5-kamerwoning met garage en eigen parkeerplaats.
– De garage is ook gemakkelijk te gebruiken als praktijkruimte, als aparte slaapkamer met badkamer of als uitbreiding van de woonkamer.
– Fraai aangelegde tuin met achterom.
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen geplaatst in 2000.
– De zinken goten zijn vervangen in 2017.
– Het schilderwerk is in mei 2018 uitgevoerd.
– Het voegwerk is in 2014 vernieuwd.
– De dakbedekking is in 2016 vernieuwd.
– Bijzondere architectuur ( afgeleid van de Amsterdamse School) met een speelse indeling, sfeervolle lichtinval.
– Gebouwd onder architectuur van J. VERHOEVEN, eind jaren ‘70. – Kenmerkend voor het werk van Jan Verhoeven is de organisatie rond een centrale driehoekige gemeenschappelijke ruimte met vide, het gebruik van traditionele materialen (metselwerk, dakpannen en hout). De woningen zijn opgebouwd uit een aaneenschakeling van rechthoekige en driehoekige elementen. Hij maakt gebruik van platte en hellende daken met dakpannen.
In deze Verhoevenwijk is bijna geen woning hetzelfde wat betreft indeling en grootte.
De woonbuurt – Zwaluw, Leeuwerik en Putter – met totaal 87 woningen kent een zeshoekige structuur rond binnenhoven die met elkaar verbonden zijn via poorten in de bebouwing. Dit prachtige, bijzondere ontwerp zorgt voor een gezellige sfeer en ultieme woonbeleving!
– Het woonoppervlak in de meetrapportage is inclusief de vides.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden