Nieuwegein – Zilverschoon 1 3434 EG

In de rustige, kindvriendelijke wijk Hoog Zandveld gelegen eindwoning met zonnige achtertuin van circa 10m diep op het westen. Aan de voorzijde is er een voortuin met aangebouwde stenen berging. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers. De bereikbaarheid en daarmee de ligging van de woning is uitstekend, belangrijke uitvalswegen (o.a. snelwegen) en tram- en busverbindingen zijn in de directe omgeving. Met de sneltram bereikt u binnen circa 7 minuten Cityplaza en ook de binnenstad van Utrecht is gemakkelijk te bereiken. Hoog Zandveld biedt kinderen een prettige omgeving door het park Oudegein en de Rietput waar heerlijk kan worden gewandeld, gesport of gespeeld. Ook het winkelcentrum Hoog Zandveld voor de alledaagse boodschappen is op loopafstand.

Je kunt deze woning bekijken op de unieke website www.zilverschoon1.nl

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal, meterkast, toiletruimte met fontein, trapkast en trapopgang naar 1e verdieping. Vanuit de hal is ook de aangebouwde berging bereikbaar. Vervolgens komen we in de zonnige en ruime doorzon woonkamer. Dichte eenvoudige keuken met wasmachine aansluiting en toegang naar de achtertuin op het westen, circa 10m diep en 6,40m breed.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de 3 ruime slaapkamers van circa 14,5m², 13,2m² en 9m². Nette badkamer voorzien van doucheruimte met thermostaatkraan, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime voorzolder met zijraam en opstelling c.v.combiketel. Royale zolderkamer met dakraam, vaste wastafel en veel bergruimte, circa 14m².

Bijzonderheden:
– Notaris ter keuze verkoper, Hermans & Schuttevaer Notarissen te Utrecht.
– De gemaakte kosten voor kadastrale uitmeting worden doorbelast aan de koper.
– Het betreft een voormalige huurwoning.
– Aangebouwde stenen berging met elektra.
– De woning wordt in de huidige staat geleverd.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden