Nieuwegein – Wisentweide 10 3437 EB

Ruime 5 kamer eengezinswoning met super zonnige tuin.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Wisentweide 10
Huurprijs : € 1.034,-
Woonoppervlakte : 109 m²
Parkeerplaats : openbaar
Keuken : vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron, koel-vriescombinatie

Afmetingen
Woonkamer : circa 26 m2
Keuken : circa 9 m2
Eetkamer : circa 6 m2
Slaapkamer 1 : circa 13 m2
Slaapkamer 2 : circa 14 m2
Badkamer : circa 4 m2
Slaapkamer 3 : circa 9 m2
Slaapkamer 4 : circa 7 m2

Bijzonderheden
– Keuken voorzien van inbouwapparatuur (gerenoveerd in 2016)
– Ruime woningen
– Voor- en achtertuin met een berging
– Groene en vriendelijke wijk
– Voorzieningen in de buurt
– Nabij uitvalswegen en OV

Ruimte volop
Deze vier- tot zeskamerwoningen bieden ruimte en woongemak. De grootte en indeling is afhankelijk van het type woning. Zo is er de keuze voor een tussenwoning of hoekwoning. Standaard in deze woningen is de open keuken, waarvan een aantal woningen is voorzien van moderne keukenfaciliteiten Alle woningen hebben een ruime en lichte woonkamer met zicht op de voor- en achtertuin. De eerste verdieping telt twee tot drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Daarboven zijn aanvullend één tot twee kamers in te richten als extra slaapplek, hobby- of wasruimte.

Speels karakter
De 174 woningen in Batau-Noord I zijn gebouwd in de herkenbare bouwstijl uit de jaren tachtig. Ook de straten, open ruimten en de hoeveelheid groen, geven de wijk het typische woonerf-gevoel. De woningen hebben een speels karakter door de verspringende gevels en het keurige schilderwerk in verschillende tinten. Een kleine voortuin geeft toegang tot de voordeur. De achtertuin is voorzien van een betegeld terras en een stenen berging voor de fiets of tuinmeubilair. Parkeergelegenheid is er volop, direct voor de deur of in de wijk. Sommigen woningen beschikken aanvullend over een eigen carport of garage.

Rustig wonen, dichtbij het stadscentrum
De wijk Batau-Noord I ligt in het noordwesten van Nieuwegein. Het is een rustige en kleinschalige woonomgeving met veel aandacht voor groen. Zo wordt Batau-Noord I van de naburige wijk Batau-Zuid gescheiden door de Nedereindseweg; een groenstrook met Park de Buurt, Park Kokke Bogaard en een dierenweide. Op fietsafstand van de woningen ligt wijkwinkelcentrum ‘Batau’. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, supermarkt of drogist. Ook is er een groot aantal voorzieningen in de buurt, zoals verschillende basisscholen, een ROC met sporthal, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Batau-Noord wordt omsloten door snelweg A2 en de A.C. Verhoefweg, één van de grotere ontsluitingswegen van Nieuwegein. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal. Ook met het openbaar vervoer. Voor een middagje gezellig winkelen is stadscentrum van Nieuwegein of Utrecht binnen een half uur bereikbaar. Kortom; een rustige woonomgeving, met stadse gemakken binnen handbereik.

Ruim wonen, in het rustige Batau-Noord met stadse gemakken binnen handbereik.

Contactformulier





Plattegronden