Nieuwegein – Vreeswijksestraatweg 10a 3432 NA

Deze statige vrijstaande villa (2012) bevindt zich op een ruim bemeten perceel in Nieuwegein. De villa kent een hoogwaardige en moderne afwerking, met oog voor detail.

De prachtige ligging, in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen en de diverse uitvalswegen, is ideaal te noemen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Indeling woonhuis
Begane grond:
Dubbele openslaande deuren bieden vanuit de voortuin toegang tot de statige entree. De U-vormige woonkamer met serre en open woonkeuken kijkt uit over de fraai aangelegde tuin. De ruime opzet van de woning biedt veel indelingsmogelijkheden. De gehele begane grond is voorzien van riante raampartijen van vloer- tot plafondniveau welke zorgen voor een fijne hoeveelheid lichtinval. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt met stucwerk en inbouwspots.
De woonkamer beschikt over een sfeervolle haard. De hoogwaardige keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling met spoeleiland. U heeft de beschikking over alle gewenste inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer is het verhoogde terras, gelegen aan de achterzijde van de woning, bereikbaar. Het terras, met overkapping en zonneluifel, biedt een heerlijke plaats in de schaduw en uit de regen.

Eerste verdieping:
Vanuit de entee is middels de trapopgang de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast, een badkamer ensuite en een balkon, een tweede badkamer, separate toiletruimte en een riante berging.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is vanaf de overloop op de eerste verdieping de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping bevindt zich onder de kap van de woning en is aan beide zijden voorzien van drie dakkappelen. De verdieping is opgedeeld in twee riante slaapkamers en tevens treft u hier de bergruimte met de opstelling van de cv-ketel.

De woning is verder geheel afgewerkt met domotica.

Let op: Bij de koop van de vrijstaande villa dient het perceel nog gesplitst te worden. In het splitsingsvoorstel, zoals in de fotopresentatie is gebruikt, is het perceel van de villa 1010 m2.

Contactformulier


Plattegronden