Nieuwegein – Vreeswijksestraatweg 10* 3432 NA

Deze monumentale woonboerderij (gemeentelijk monument, 1781) bevindt zich op een ruim bemeten perceel in Nieuwegein. De te moderniseren woonboerderij heeft twee woonlagen, voorzien van een woon- en eetkamer, keuken, bijkeuken, zeven slaapkamers, een badkamer, een inpandige berging en bergzolder.

De prachtige ligging, in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen en de diverse uitvalswegen, is ideaal te noemen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Dit gemeentelijk monument biedt de mogelijkheid gelijkvloers te wonen. Het woongedeelte, met woon- en eetkamer, keuken en één slaapkamer, bevindt zich in de riet gedekte woning. Op de eerste verdieping treft u een overloop met toegang tot nog twee slaapkamers. De overige 4 slaapkamers, de bijkeuken, badkamer en inpandige garage bevinden zich, op de begane grond, in het bijgebouw. Het bijgebouw is vanuit het woongedeelte inpandig bereikbaar en beschikt op de eerste verdieping over een riante bergzolder.

Let op: alle impressies zijn uitsluitend bedoelt om een sfeerbeeld te geven van hoe de woonboerderij zou kunnen worden. De woning wordt opgeleverd zoals u deze tijdens de bezichtiging zal zien. Wij nodigen u daar dan ook graag voor uit!

Let op: Bij de koop van deze woonboerderij dient het perceel nog gesplitst te worden. In het splitsingsvoorstel, zoals in de fotopresentatie is gebruikt, is het perceel van de woonboerderij 925 m2.

Contactformulier


Plattegronden