Nieuwegein – Veldhoeve 82 3438 LM

Een leuk 3-KAMER APPARTEMENT én een PARKEERPLAATS. Dat is wat je koopt! In de jongste woonwijk van Nieuwegein hebben wij deze leuke stek in verkoop gekregen. Een appartement met 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een nette keuken in L-opstelling en een eigen parkeerplaats in de onderbouw. Kijken is kopen en je kunt al snel beginnen met genieten.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping met aan de achterzijde een zonnige loggia op het zuiden met vrij uitzicht. Aan de voorzijde is een waterpartij gelegen. Sportfaciliteiten, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A2, A12, A27 en A28) bevinden zich in de directe omgeving. En het mooie is nog dat jij binnen enkele minuten fietsen in het bruisende Utrecht bent. Beter kan eigenlijk niet!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, intercom, gemeenschappelijke hal met trappenhuis, lift en toegang tot de bergingen en garage.

Parkeerplaats:
Vanuit de gemeenschappelijke hal kunnen we met zowel de lift als de trap naar de parkeerkelder. Wat een luxe, nooit meer zoeken naar een plekje voor de auto. Je hebt hier gewoon je eigen parkeerplaats! Hoe fijn is dat.

1e Verdieping:
Entree met hal, meterkast, intercom en nis voor de garderobe. We komen in de speelse woonkamer met deur naar de zonnige loggia op het zuiden aan de straatzijde. Wat je meteen opvalt is de vrije doorkijk die je hier hebt. We lopen door naar de open keuken met nette L-vormige keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koel-/vriescombinatie. Aan de voorzijde bevinden zich de 2 slaapkamers, waarvan één van de kamers is voorzien van een inbouwkast. Eenvoudig afgewerkte badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. Via de badkamer is er toegang tot de inpandige berging met wasmachine-/wasdrogeraansluiting en mechanische ventilatie. Separaat hebben we nog een toiletruimte met toilet en fontein.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Net afgewerkt 3-kamer appartement op de 1ste verdieping.
– Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloer (2018).
– De servicekosten bedragen € 107,19 per maand, inclusief opstal-, glasverzekering en reservering groot onderhoud.
– Lift aanwezig.
– Intercom aanwezig.
– Zonnige loggia op het zuiden.
– Eigen parkeerplaats in de onderbouw.
– Separate berging voorzien van elektra.
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden