Nieuwegein – Toermalijndrift 10 3436 BX

Altijd al willen wonen aan een hofje? Een hofje waar geen autoverkeer komt en de kinderen dus altijd veilig kunnen spelen en je goed contact kunt leggen met je buren? En heb je ook altijd al de wens gehad om een woning te kopen die je nog helemaal naar je eigen hand kunt zetten? Dan is dit echt de woning die jij zoekt!

Aan de Toermalijndrift hebben wij deze leuke en ruime eengezinswoning in verkoop gekregen. De woning is gelegen op een prettige en kindvriendelijke locatie. Diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de eenvoudig afgewerkte toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is over de volle breedte aan de achterzijde gesitueerd en heeft toegang tot de achtertuin. Deze is vrij gelegen en kan je nog helemaal naar eigen smaak inrichten. In de woonkamer treffen we ook nog een handige trapkast.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd. Er is hier voldoende ruimte om jouw droomkeuken te realiseren. De keuken kijkt uit op het hofje aan de voorzijde.

Met vaste trap komen we op de…..

1e Verdieping:
Overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers. Alle slaapkamers variëren qua oppervlak en de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van dakkapel. Eenvoudige badkamer die is voorzien van douchehoek, vaste wastafel en 2e toilet.

Vervolgens kunnen we naar de…….

2e Verdieping:
Een grote open zolderruimte. We treffen hier de opstelplaats van de cv-combiketel en de wasmachine. De ruimte is naar eigen wens in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Het aantal m2 van de zolder zijn meegenomen in het totale woonoppervlak, ondanks dat de zolder niet voldoet aan de daglichttoetreding.
– Fijne ligging aan hofje;
– Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden