Nieuwegein – Smaragddrift 29 3436 BW

Ben jij op zoek naar een startersappartement? Kom dan eens kijken naar dit 1-kamer appartement welke is gelegen op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over een zonnig balkon op het oosten en een aparte vrijstaande stenen berging op de begane grond. Gesitueerd in Batau-Zuid, op loopafstand van sneltram, bus en winkelcentrum Makado. Centraal ten opzichte van uitvalswegen. Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, postkasten en trapopgang.

2e verdieping:
Via de galerij komen we bij de voordeur. Entree met hal, intercom en ruime bergkast met opstelling combiketel. Gezellige woon-/slaapkamer met deur naar ruim en zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. De eenvoudige keuken met rechte opstelling is gesitueerd aan de voorzijde. De badkamer is netjes maar eenvoudig en voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting. Aparte toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 57,18 per maan voor het appartement en € 5,16 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden