Nieuwegein – Sikkelweide 15 3437 XJ

Lekker ruim wonen! 4 kamer eengezinswoning met grote zolder.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Sikkelweide 15
Huurprijs : € 1.129,-
Woonoppervlakte: : 116 m²
Parkeerplaats : openbaar

Afmetingen
Woonkamer : circa 4.73 x 5.20m
Keuken : circa 3.30 x 2.81m
Slaapkamer 1 : circa 3.73 x 2.00m
Slaapkamer 2 : circa 4.73 x 3.13m
Slaapkamer 3 : circa 3.60 x 3.13m
Badkamer : circa 2.13 x 2.10m

Bijzonderheden:
– Ruime gezinswoningen
– Voor- en achtertuin met berging
– Groene en vriendelijke wijk
– Voorziening in de buurt
– Nabij uitvalswegen en OV

Sfeervol en warm wonen
Deze sfeervolle drielaagse woningen bieden ruimte voor het hele gezin. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar; een tussen- of hoekwoning. Standaard zijn de woningen uitgevoerd met een lichte woonkamer van 25 m² die uitkijkt op de achtertuin. De open keuken met inbouwapparatatuur ligt aan de straatzijde van de woning. Door het gebruik van energiezuinige stadsverwarming, dubbele beglazing en dak- en spouwisolatie hebben de woningen een aangenaam woonklimaat. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet. De tweede verdieping is een heerlijk ruime leef- of slaapzolder.

Kleinschalig en gemoedelijk
De 40 gezinswoningen in Batau-Noord II zijn gebouwd in de herkenbare bouwstijl uit de jaren tachtig. De uitstraling is vriendelijk en gemoedelijk. De wijk is kleinschalig opgezet. De straten, open ruimten en de hoeveelheid groen, geven de wijk het typische woonerf-gevoel. Een kleine voortuin geeft toegang tot de voordeur. De achtertuin is voorzien van een betegeld terras en een stenen berging voor de fiets of tuinmeubilair. Parkeergelegenheid is er volop, direct voor de deur of in de wijk.

Rustig wonen, dichtbij het stadscentrum
De wijk Batau-Noord II ligt in het noordwesten van Nieuwegein. Het is een rustige en kleinschalige woonomgeving met veel aandacht voor groen. Zo wordt Batau-Noord II van de naburige wijk Batau-Zuid gescheiden door de Nedereindseweg; een groenstrook met Park de Buurt, Park Kokke Boogard en een dierenweide. Op fietsafstand van de woningen ligt wijkwinkelcentrum ‘Batau’. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, supermarkt of drogist. Ook is er een groot aantal voorzieningen in de buurt, zoals diverse basisscholen, een ROC met sporthal, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Batau-Noord wordt omsloten door snelweg A2 en de A.C. Verhoefweg, één van de grotere ontsluitingswegen van Nieuwegein. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal. Ook met het openbaar vervoer. Voor een middagje gezellig winkelen is stadscentrum van Nieuwegein of Utrecht binnen een half uur bereikbaar. Kortom; een rustige woonomgeving, met stadse gemakken binnen handbereik.

Batau-Noord II | Nieuwegein
Kooikersweide 2-20, Landmansweide 34-52 en 61-79, Sikkelweide 1-19

Ruim wonen en in alle rust, maar met stadse gemakken binnen handbereik.

Contactformulier

Plattegronden