Nieuwegein – Schubertstraat 3 3438 BE

Ben jij al even op zoek naar een knusse eengezinswoning met zonnige achtertuin? Wellicht is dit wat je zoekt! Deze woning is gelegen in een prettige woonomgeving en tevens aan een autovrije straatje in de wijk Zuilenstein. De binnenzijde van de woning dient nog wel een klus te gebruiken met als voordeel dat je de woning dan ook geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

Zeer centraal gesitueerd ten opzichte van winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Gratis en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin met aangebouwde stenen berging. Entree met hal, meterkast, toiletruimte, bergkast en trapopgang. Ruime en lichte tuingerichte woonkamer met bergkast. De eenvoudige keuken met rechte opstelling en wasmachineaansluiting bevindt zich aan de voorzijde. De oppervlakte van de woonkamer en keuken samen bedraagt bijna 35m².

1e verdieping:
Overloop met ruime bergkast en opstelplaats van de combiketel. De hoofdslaapkamer van circa 14m² is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich nog een 2e en 3e slaapkamer, beiden 9m². De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel en een 2e toilet. Op eenvoudige wijze kan de badkamer worden vergroot.

2e verdieping:
Bergzolder welke nog wel toegankelijk gemaakt dient te worden.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Speelse middenwoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten in prettige woonomgeving.
– Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met inzethorren.
– Aangebouwde stenen berging met elektra welke is gelegen aan de voorzijde.
– Buitenschilderwerk afgelopen zomer uitgevoerd.
– Verkopers hebben de woning zelf nooit feitelijk gebruikt.
– Golfplatendak van de woning is asbesthoudend.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden