Nieuwegein – Sabelburg 7 3437 RB

In de populaire wijk Batau-Noord ligt deze royale middenwoning met 4 ruime slaapkamers, een dakkapel, een ruime achtertuin met berging en achterom en een woonoppervlakte van maar liefst 145m². Parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving.

Winkelcentrum Muntplein, openbaar vervoer en basisscholen zijn uitstekend op loopafstand te bereiken. Daarnaast ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal, meterkast, garderobenis en toiletruimte. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en biedt een vrij uitzicht op groenstrook en de levendige Batauweg. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkeuken. De nette keuken bestaat uit een L-opstelling met inbouwapparatuur. In het midden van de kamer bevindt zich nog een ruime bergkast en gesloten trapopgang. Vanuit de keuken is de ruime en zonnige achtertuin, circa 16m diep, met ruime berging en achterom te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop met gesloten trapopgang. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers van circa 16,5m², 13m² en 7,2m², waarvan 1 met bergkast. De inpandige badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop. Royale 4e slaapkamer van bijna 20m² met dakkapel, dakraam en tevens extra bergruimte. Aparte ruimte met wasmachine-/wasdrogeropstelling en combiketel.

Bijzonderheden:
-Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Royale middenwoning in de populaire woonomgeving Batau-Noord.
– Mogelijkheid voor 5e slaapkamer.
– Diepe en zonnige achtertuin van circa 16 meter met vrijstaande stenen berging en achterom.
– Winkelcentrum Muntplein, openbaar vervoer en basisscholen zijn op loopafstand te bereiken.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden