Nieuwegein – Richterslaan 73 3431 AH

Ben jij op zoek naar je eigen stek? Stop dan maar met zoeken want waarschijnlijk is dit fijne appartement aan de Richterslaan echt iets voor jou! Waarom? Dat gaan we je nu vertellen.

Het appartement is vrij gelegen, heeft maar liefst drie slaapkamers, een fijne woonkamer, een prettig balkon, een eigen berging in de onderbouw en als kers op de taart ook nog eens de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Je hebt dus altijd een plekje voor de auto! Hoe fijn is dat.

De locatie van het appartement is ook goed te noemen. Diverse voorzieningen zoals de winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Ook de uitvalswegen en het moderne stadshart van Nieuwegein zijn snel te bereiken.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree portiek met bellenplateau en postvakken. Vervolgens komen we in het trappenhuis dat toegang geeft naar de berging. Met de trap gaan we naar de….

1e Verdieping:
De woning is gelegen aan het trappenhuis. We gaan naar binnen en komen in de hal en gaan linksaf. We komen in de slaapkamer met handige inbouwkast. Komen we weer terug in de hal dan komen we uit bij de gesloten keuken.

De keuken heeft een moderne keukenopstelling met diverse apparatuur zoals een koel- vriescombinatie, magnetron, heteluchtoven, 5-pits gaskookplaat en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet. De keuken heeft een prettig vrij uitzicht wat je een heerlijk vrij gevoel geeft.

Vervolgens komen we langs de badkamer met een ruime douchecabine en wastafel met meubel. De toiletruimte bevindt zich naast de badkamer en is voorzien van hangcloset en fontein.

De hoofdslaapkamer vinden we achterin het appartement. Een fijne ruime kamer met inbouwkast met opstelplaats van de boiler en de wasmachine. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon dat is gelegen op westen. Je hebt vrij uitzicht en je kunt heerlijk genieten van als het moois dat de zon te bieden heeft.

Dan hebben we de woonkamer. Goed van formaat en prima in te delen. De meterkast treffen we achter een deur. Tevens is het balkon ook vanuit de woonkamer bereikbaar en hebben we nog een derde slaapkamer die aan de woonkamer grenst. Ook deze kamer is prima van formaat.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Parkeren op eigen terrein;
– Leuk vrij gelegen appartement;
– Woning bereikbaar vanuit het trappenhuis/portiek;
– De servicekosten bedragen € 183,59 per maand en € 60,- per maand voorschot stookkosten;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden