Nieuwegein – Rembrandthage 192 3438 JR

Vrij wonen in een 3 kamer appartement in Galecop.
Download het inschrijfformulier/brochure om in te schrijven.

Adres : Rembrandthage 192
Huurprijs : € 965,-
Servicekosten : € 55,-
Woonoppervlakte : 93 m²
Parkeerplaats : openbaar

Afmetingen
Woonkamer : circa 47 m2
Keuken : circa 7 m2
Bijkeuken : circa 4 m2
Slaapkamer 1 : circa 13,5 m2
Slaapkamer 2 : circa 9,5 m2
Badkamer : circa 5 m2
Berging : circa 2 m2

Bijzonderheden:
– Keuken gerenoveerd 2016
– Royale appartementen
– Vrij uitzicht
– Rustig en groen
– Winkels op loopafstand
– Goed bereikbaar

Rust en ruimte
In Galecop zijn vier typen appartementen te huur. Lichte woningen, met een groot balkon of dakterras met vrij uitzicht. Bij de appartementen op de begane grond hoort een tuin. Standaard is de zeer ruime woonkamer van circa 47 m² met aangrenzend een open studie- of hobbykamer. Naast de keuken beschikken alle appartementen ook over een handige bijkeuken met een aansluitpunt voor de wasmachine. Verder bestaat de woning uit een slaapkamer, een berging, en een luxe badkamer met ligbad, separate douche en wastafel.

Veilig gevoel
Dit zeslaagse appartementencomplex, met in totaal 36 woningen, ligt aan de Rembrandthage. Het gebouw is omringd door groen en water en valt vooral op door het glazen atrium. Hierdoor zijn de centrale entree en hal mooi licht. Alle appartementen, bereikbaar met trap of lift, zijn uitgerust met een veilig intercomsysteem. Elke woning heeft op de begane grond van het complex een extra berging. Parkeren kan op het parkeerterrein direct naast het gebouw.

Groen, water en winkels
De jonge woonwijk Galecop ligt in het noorden van Nieuwegein. Het is een échte woonwijk – bedrijvigheid is er nauwelijks – en wordt aan de noordkant omgeven door een brede groenzone, de Galecopperzoom. Ook in de rest van de wijk zijn groen en water belangrijke, sfeerbepalende elementen. Winkelcentrum Galecop ligt op loopafstand van de woningen, ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, slager, drogist en supermarkt. Ook het actieve buurtcentrum, eveneens op loopafstand, is een centrale plek. Hier bevindt zich een wijkservicepunt, waar bewoners terecht kunnen met vragen over wonen, welzijn en zorg. Galecop is goed bereikbaar, de A2 en A12 liggen vlakbij. Zowel de sneltram als een buslijn verbinden de wijk met het stadscentrum van Nieuwegein.

Galecop | Nieuwegein
Rembrandthage 154-224, 226-296
72 appartementen
Oppervlakte woning: 62-110 m² (afhankelijk van type)

‘Rust, groen en water bepalen de sfeer in Galecop”

Contactformulier


Plattegronden