Nieuwegein – Postduif 9 3435 BE

Op een leuke plek in de wijk Doorslag hebben wij deze houtskeletbouwwoning in verkoop gekregen. Het betreft hier een eindwoning dus je hebt maar aan één zijde buren. Daarnaast heeft de woning een goede indeling,een royale tuin gelegen op het oosten en is er de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Het enige wat jij nog moet doen is je eigen sfeer in deze woning aanbrengen.
De woning is gelegen in de groene wijk Doorslag met al haar voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en het ziekenhuis op loopafstand. Ook het centrum van Nieuwegein en de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. En mocht je behoefte hebben aan een lekkere avondwandeling, het park is gelegen om de hoek.

Begane grond:
Via de voortuin met parkeergelegenheid kom je als eerste langs de berging. Deze ruimte is ruim genoeg voor het stallen van de fietsen en wordt verlicht door het dakraam. Er bestaat de mogelijkheid om de berging bij de woning te betrekken.

Entree, hal met meterkast en toiletruimte met toilet en fontein en trapkast. Gaan we rechtsaf dan komen we in de ruime en lichte tuingerichte woonkamer. De woonkamer is goed in te delen en geeft toegang naar de achtertuin gelegen op het oosten. Hier kan je al vroeg in de morgen genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

Komen we weer terug in de woonkamer dan lopen we naar de voorzijde van de woning. Hier vinden we de keukenruimte met een lichte keukenopstelling met diverse apparatuur zoals een koel- vriescombinatie, keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet.

Middels vaste trap kunnen we naar de…..

1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en drie slaapkamers die allen variëren qua oppervlak. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn gedeeltelijk gelegen onder het schuine dak, wat een knus gevoel geeft. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van wastafel. Eenvoudige badkamer met tweede toilet, wastafel en douchehoek.

2e Verdieping:
Overloop met bergruimte en opstelplaats van de wasmachine, wasdroger en de warmteterugwininstallatie. Op deze verdieping treffen we de ruime vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
-Oplevering kan op korte termijn;
-Parkeren mogelijk op eigen terrein;
-Fijn familiehuis gelegen aan woonerf (30 km/u) met alle voorzieningen op loopafstand;
-Het betreft een houtskeletbouwwoning, dat staat voor een ideaal binnenklimaat, koel in de zomer en snel opgewarmd in de winter;
-Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden;
-Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Contactformulier


Plattegronden