Nieuwegein – Orvelterdek 46 3432 EK

Dat is leuk gedaan met dat ‘dek’. Het lijkt net een verhoogd dorpje waaronder je kunt parkeren. In de wijk Fokkesteeg hebben wij deze ruime 3-kamer maisonnette op de tweede en derde verdieping met balkon in verkoop gekregen.

Gelegen nabij het oude dorp Vreeswijk, park Oudegein, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en het vernieuwde centrum van Nieuwegein is de locatie goed te noemen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Kom jij hier wonen?

Indeling:
Begane grond:
Berging. Lopen we vervolgens een trap op dan komen we bij het bijzondere dek. Aan dit dek zijn de diverse opgangen van de maisonnettewoningen gelegen.

2e Verdieping:
Eigen entree vanaf het ‘dek’ te bereiken met trap. Hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de derde verdieping. Woonkamer met open keuken met eenvoudige keukenopstelling en deur naar het balkon gelegen op het westen die ook is voorzien van een berging.

3e Verdieping:
Overloop. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met dakkapel, slaapkamer aan de achterzijde van de woning met twee dakramen. Badkamer met wastafel, douchegelegenheid en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 72,57 per maand.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden