Nieuwegein – Opaaldrift 31 3436 BM

Ruime tussenwoning met aangebouwde berging. Gelegen in Batau-Zuid. De woning is voorzien van een voortuin en een 11m diepe achtertuin op het oosten. Gesitueerd nabij Cityplaza, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, toiletruimte en toegang tot de berging. Royale woonkamer met plavuizenvloer van circa 30m2 met trapkast en open trapopgang. Open keuken aan de achterzijde voorzien van standaard inrichting, wasmachine aansluiting en toegang naar de achtertuin.

1e Verdieping:
Afgesloten overloop. Drie slaapkamers, respectievelijk 12.6m2, 12.4m2 en 5.6m2, waarvan één met dakkapel. Badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en extra dakraam.

2e Verdieping:
Open zolder met wasmachineaansluiting, c.v.-combiketel en dakraam. Mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Het aantal m2 van de zolder zijn meegenomen in het totale woonoppervlak, de zolder voldoet niet aan de meetinstructie aangezien de daglichttoetreding kleiner is dan een halve m2.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden