Nieuwegein – Noordstedeweg 214 3431 KC

Wat een heerlijke sfeer. Dat is wat je als eerste proeft als je dit ontzettend leuke appartement binnenstapt. De huidige eigenaar heeft met veel zorg de juiste sfeer in de woning gecreëerd. Heerlijk genieten van je eigen stek midden in het hart van Nieuwegein!

Het betreft hier een bijzonder appartementencomplex dat je echt als een luxe zal gaan ervaren. Dit komt door de speelse architectuur, de royale daktuin, de flinke parkeergarage en de speelse vorm van de architectuur en het kleurgebruik.

Het appartement is een echte starterswoning. Het geheel is keurig afgewerkt, je beschikt over een woonkamer met open keuken, een royale loggia, een slaapkamer, ruime badkamer en ook nog eens een berging, een gemeenschappelijke fietsenstalling en als kers op de taart je eigen parkeerplaats.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellenplateau en videofoonsinstallatie. Hal met postvakken, toegang tot de liften en trappenhuis. Gaan we een verdieping lager dan komen we in de ruime afgesloten en goed verlichte parkeergarage. Hier beschik je over je eigen parkeerplaats. De auto staat dus veilig en droog! Tevens bereiken via een andere entree de gemeenschappelijke fietsenberging.

Pakken we de lift, of voor de sportievelingen de trap dan komen we uit op de…

2e Verdieping:
Hal die toegang geeft tot je eigen privé-berging. Via de daktuin lopen we naar het gebouw waar dit leuke appartement is gelegen. Vervolgens gaan we een verdieping omhoog en komen we uit op de…….

3e Verdieping:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte met hangcloset en fontein en handige bergkast. Gaan we linksaf dan komen we in de knusse woonkamer met open keuken. Deze is nu voorzien van een moderne zwarte opstelling met diverse apparatuur zoals 4-pits inductiekookplaat, recirculatiekap, koelkast, combi-oven en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet.

Van uit de woonkamer kunnen we naar de royale loggia. Hier kan jij in alle privacy toeven van de heerlijke buitenlucht.

Komen we weer in de hal dan kunnen we naar de badkamer. Deze is zeer royaal, netjes afgewerkt en voorzien van douchehoek, wastafel met meubel en opstelplaats van de wasmachine en wasdroger.

Gaan we een deurtje verder dan komen we in de slaapkamer. Deze is lekker ruim, heeft veel raampartijen en leuk uitzicht op de loggia.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Maandelijkse VvE-bijdrage zijn € 128,=
– Parkeergarage met eigen parkeerplaats;
– Algemene fietsenberging in de kelder en eigen berging op de 2de verdieping;
– Keuring en sfeervol appartement dat zo is te betrekken;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden