Nieuwegein – Nijlandlaan 9 3431 RL

Op zoek naar een ruime hoekwoning welke ook geschikt is voor kantoor-/praktijkruimte aan huis? Kom dan kijken naar deze drive-in-woning met maar liefst 5 kamers, balkon, een inpandige garage, voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein, brede zonnige achtertuin met zuidligging en tevens ruime zijtuin. Gesitueerd in een doodlopend straatje in de prettige, rustige en groene wijk “Jutphaas-Wijkersloot” en op loopafstand van winkelcentrum Cityplaza en Makado, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast ligt de woning zeer centraal ten opzichte van uitvalswegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de oprit met parkeergelegenheid komen we bij de voordeur. Entree met portaal en toegang tot de inpandige garage. De garage bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van wasmachine-/wasdrogeraansluiting. 2e hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de uitgebouwde tuinkamer (2018) van ruim 30m². De lichte tuinkamer is gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van pantry en openslaande deuren naar de zonnige en brede achtertuin op het zuiden en zijtuin met veel privacy. De tuinkamer is ideaal geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of kan natuurlijk ook worden gebruikt als slaapkamer.

1e verdieping:
Overloop met toiletruimte. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde. De keuken is eenvoudig en uitgevoerd met L-opstelling en diverse apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde bereikbaar. De lichte en ruime woonkamer met zijraam en vrij uitzicht ligt aan de achterzijde. De oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt samen ruim 40m².

2e verdieping:
Overloop met lichtkoepel, opstelling combiketel en bergkast. 3 slaapkamers, bijna 14m², ruim 11m² en ruim 7m². Nette badkamer met lichtkoepel, bubbelbad, wastafel met meubel en designradiator. Aparte 2e toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de
link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime en multifunctionele hoekwoning type drive-in met inpandige garage, parkeren op eigen
terrein, voor-, zij- en brede achtertuin, circa 9.80m x 8.50m, op het zuiden.
– Mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis.
– Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond.
– Mogelijkheid voor een extra verdieping.
– Uitgebouwde tuinkamer voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en openslaande
deuren.
– 2e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met triple glas (m.u.v. lichtkoepel).
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden