Nieuwegein – Nijkerkerschans 11 3432 CB

Deze ruime uitgebouwde middenwoning is gelegen in een rustige woonomgeving in de wijk Fokkesteeg. De woning beschikt onder meer over een ruime woonkamer en (eet)keuken, een zonnige achtertuin op het westen met achterom en vrijstaande stenen berging. Zeer centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels, sneltram en diverse uitvalswegen. Parkeergelegenheid bevindt direct voor de deur.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan beslist een kijkje nemen!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, garderobenis en meterkast. De living is gelegen aan de voorzijde. De achterzijde van de woning is uitgebouwd. Hier bevinden zich het eetgedeelte en de openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het westen waar de zonliefhebbers heerlijk kunnen genieten van de middag- en avondzon. De nette keuken met L-opstelling en diverse inbouwapparatuur bevindt zich tussen de woonkamer en het eetgedeelte. 2e hal met toiletruimte en trapopgang. De oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt tezamen circa 45m².

1e verdieping:
Overloop. 2 (voorheen 3 ) ruime slaapkamers van bijna 20m² en 12m². De badkamer is eenvoudig en voorzien van bad, wastafel met meubel en 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop met veel bergruimte. Aparte ruimte met wasmachineaansluiting. Op deze verdieping bevindt zich nog een 3e slaapkamer van bijna 15m² met dakraam.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de
link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Netjes onderhouden uitgebouwde middenwoning met zonnige achtertuin van 8.00m x 5.45m
op het westen met achterom.
– Begane grond voorzien van kunststof kozijnen, grijze tegelvoer en spachtelputz wandafwerking.
– Vrijstaande stenen berging met elektra.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden