Nieuwegein – Nachtegaal 7 3435 AJ

In de wijk de ‘Doorslag’ gelegen speelse eengezinswoning met zonnige tuin zowel aan de voor- als achterzijde. Beide tuinen zijn voorzien van een berging. Deze goed onderhouden woning heeft een speelse, verrassende indeling met tuingerichte woonkamer en vide. De zeer diepe achtertuin van circa 24 meter diep is gelegen op het noordoosten, echter door de royale afmeting kun je altijd wel ergens heerlijk in de zon vertoeven.

Indeling:
Via je eigen ruime voortuin, die is voorzien van een berging, kom je bij de voordeur van het huis. De voortuin biedt voldoende ruimte om lekker te genieten van het zonnetje.

Begane grond:
Hal met meterkast, garderobenis en toiletruimte. Tuingerichte woonkamer met parketvloer en trapopgang naar videkamer. Vanuit de woonkamer kom je in de heerlijke, fraai aangelegde achtertuin. De open keuken met standaard keukeninrichting is gesitueerd aan de voorzijde.

1e Verdieping:
Videkamer met mogelijkheid voor werkhoek of kamer. Royale hoofdslaapkamer met klein balkon. Moderne badkamer met douchecabine, wastafel en wandcloset. Bergkast met wasmachine-aansluiting.

2e Verdieping:
Overloop met berging voorzien van opstelling cv-combiketel. Drie slaapkamers waarvan één met extra wastafel. De grote slaapkamer is gemakkelijk op te delen in twee slaapkamers waardoor er totaal vier slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden