Nieuwegein – Moerbeigaarde 17 3436 GS

In de populaire wijk “De Gaardes” hebben wij deze ruime eengezinswoning met aangebouwde serre, zonnige achtertuin op het zuiden met berging en achterom in verkoop gekregen.

De woning is gelegen aan een autovrij straatje in een rustige en prettige woonomgeving direct nabij klein winkelcentrum voor de primaire boodschappen. Openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen, kinderopvang, wandelpark en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabijheid.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Begane grond:
Voortuin met entree, toiletruimte en meterkast. Ruime en sfeervolle tuingerichte woonkamer met deur naar de aangebouwde serre. Door de aanwezigheid van veel glas voelt de serre zeer aangenaam aan. Vanuit de serre is de knusse en zonnige achtertuin op het zuiden te bereiken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft een rustieke uitstraling met diverse losse apparatuur. Aparte bijkeuken met bergruimte en garberobenis. De oppervlakte van de woonkamer, keuken en aangebouwde serre tezamen bedraag bijna 60m².

1e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer van circa 15m² is gelegen aan de achterzijde. De overige 2 slaapkamers van circa 10m² en 5m² bevinden aan de voorzijde. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel met meubel, 2e toilet en daglicht.

2e verdieping:
Ruime hobby-/werkruimte van circa 23m² met 2 dakramen, wastafel, opstelling combiketel en toegang tot bergvliering. Op deze verdieping kan met gemak een 4e slaapkamer worden gerealiseerd.

Bijzonderheden
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime eengezinswoning met serre in een autovrije straat in de populaire wijk “De Gaardes”.
– Zonnige achtertuin op het zuiden met achterom.
– Vrijstaande stenen berging met elektra.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden